Måndag

, Kl. 16:31 |
 
Hej på er! 
Idag på förmiddagen kom våra grannar på pannkaksbrunch, mysigt, och gott. Har inte gjort annat än packa och ska snart åka till mina kusiner för att sova över där. Imorgon åker vi iväg till deras husvagn som står typ vid kusten på en golfbana sak för att deras pappa jobbar med att bygga golfbanagrejen, så det är liksom ingen camping. Så vi kommer att sova där och min mamma och syster kommer också dit fast på onsdag, vi kommer hem på fredag tror jag. Så blir kanske lite dålig bloggning några dagar, men hoppas det går bra! 
Ska snart åka så, ha det bra! ♥


Shopping i Karlstad

, Kl. 18:41 |
Hej! I förrgår när vi var i Karlstad så shoppade jag en del som ni ser på första bilderna. Mjukisdressen köpte jag faktiskt då jag var i Karlstad idag igen. Den är sååå mysig och så fin! 199:- per del på Cubus. Om ni vill se mer av det på första bilden så kolla in min videofyme @anniida om typ en timme! 
Idag i Karlstad åt jag och pappa på Mama's pizzeria, tog en jättegod kebebtallrik, mums. Ska facetimea med min kusin snart, saknar henne jättemycket då vi inte träffas så jätteofta.
 
Ha de gött, byee!


The fault in our stars

, Kl. 12:34 |
Outfit igår: linne-bikbok jeans-gina skor-deichman
Hej! Somsagt så var jag i Karlstad igår på bio med Wilma och Sabina! Först shoppade vi en del så ska visa senare vad jag köpte! Vi åt pizza också. :)
På kvällen så var vi på bio och såg "Förr eller senare exploderar jag"! Filmen var verkligen jättebra och jag vill se den igen. Tycker alla borde se den för den var grym! 
Idag har jag vaknat sent och sitter fortfarande i min säng och chillar, det regnar ute, så tråkigt! Men vi hörs senare.


5 seconds of summer

, Kl. 15:06 |
ÖVERLYCKLIG, ja gissa vem som blev det, när denna kom i posten idag!?!?!?
Fick lite frågetecken i huvudet när den kom med tanke på att det måste blivit något fel, 5sos debutalbum ska komma ut imorgon!?!? Och jag hade beställt det så att det skulle komma imorgon, men så kom det idag. GAAAD! Letade upp min stereo och så funkade den såklart inte, sitter och lyssnar nu, i mammas dator. inga ord. ♥
Var ju på deras akustiska spelning i Södertälje 14juni och såg de som förband på båda 1D-konserterna, love.
Ska njuta av skivan nu istället, kram!


Små barn & inpackning

, Kl. 13:38 |
Nytt inköp + dagens outfit! Världens bästa shorts från primark.

Hej på er! Var idag och hälsade på en familj vi känner med mamma, och deras barn är underbart söta så jag passade dom och lekte med dom, älskar små barn, eller ja typ 1,2-åringar iaf för större än det kan bli jobbiga, efter en stund då. Haha men kul ändå. Efter det var vi på öb och ica. Mamma köpte en inpackning till mig eller till oss. Har även fructis schampoo och balsam så köpte en inpackning som kan sköljas ur direkt, hatar att vänta på inpackningar så denna var bra. Hoppas iaf att den funkar bra. 
 


Live-update

, Kl. 19:42 |

Puhh!
Jobbigt blir det att stapla massa ved, ska snart gå in till farfar och ta kvällsfika innan vi åker hem, det började regna för en stund sen så då är det inte så kul att vara ute. Har jobbat hårt tycker jag, haha. Innan vi åkte hit så var jag hos några och åt mat och fika, jättegott med nudlar och kycklinggryta, äter aldrig nudlar annars. Så har haft ganska fullt upp hela dagen. 
Är riktigt hungrig nu, så vi hörs!


5sos, farfar, bio

, Kl. 11:13 |
That cutie ♥

Godmorgon! Sitter och lyssnar på världens bästa 5sos som jag typ fastnat för nu. Längtar så till albumet på fredag, det ska ligga i brevlådan då, om inte >:D Ska gå och klä på mig och så, har inga speciella planer idag, ska åka till farfar ikväll med pappa och stapla ved eller något, så får jag lite pengar för det. Det var typ det jag skulle säga nu, på fredag ska jag med två kompisar på shopping & bio. Ska bli kul :D
Hejdå.


Throwback Italien

, Kl. 22:47 |
Åh va härligt! Längtar tillbaka så, detta var 2012 tror jag, så jag var 12 år. Har varit i Italien 4 gånger för er som inte visste, och detta tror jag var senaste. Då var vi på en trip då vi åkte till Frankrike och Monaco på samma resa. Första bilden är i en liten by där vi bodde i Italien som hette Santa Margarita. De två andra bilderna är en liten by inte så långt ifrån S. Margarita, men denna orten heter Portofino och är en av Italiens dyraste by. Hittade dessa bilder nu då jag inte hade några nya bilder så varför inte ett throwbackinlägg.
 
Har nyligen kommit hem från Arvika, var där och städade noga eftersom att min bror ska flytta ur sin lägenhet, eller ja han har redan flyttat då. Han bor hemma nu, men ska flytta till Stockholm i höst, vilket är.. ganska långt bort från mig. Hoppas ni haft en bra dag, kram!


Giveaway

, Kl. 22:28 |
Hej hej, jag tänkte bara berätta att jag ska ha en giveaway/tävling, mer tävling kanske. Men jag ska ha den när jag får några hundra läsare, så ni får ju väldigt gärna sprida min blogg, tipsa era kompisar och dessutom läsa den själv ifall ni är excited för tävlingen. Ni får väldigt gärna här under, önska priser som jag ska fixa till giveawayen. Det kommer att vara några regler/saker som man måste göra för att kunna vara med, men det tar vi då, om några veckor/månader.
Glöm inte att klicka er in på länkarna jag har högst upp till vänster i min blogg (har inte med tävlingen att göra) men blir så glad om ni gör det! :)


Camping och sommarjobb

, Kl. 14:33 |
Haha, söt bild från London utanför min tremännings hus. Saknar dig Olivia! ♥ ( jag är till vänster)
 

Idag har jag i alla fall typ fixat lite tidinställda inlägg, jag åker nämligen, ganska så bestämt iaf, och campar med mina kusiner nästa vecka i bara 3-4 dagar så det blir inte så länge, men det ska bli jättekul ändå. Veckan efter det, tror jag det blir, så ska jag sommarjobba i tre dagar i en kiosk, ganska drygt, men jag tjänar rätt bra på bara tre dagar så det är ju nice. Nu ska jag göra nånting vettigt, förhoppningsvis, så hejdå.


Favoritmascara

, Kl. 14:08 |
Min favoritmascara of all time är denna ifrån Maybelline New York. Den får fransarna så långa och så bra separation och också mycket volym. Den heter The Rocket Volum' Express. Tycker definitivt att ni ska köpa denna om ni behöver en ny mascara. Den finns lite överallt, H&M, Kicks, Cubus, Lindex, Affection osv. Den kostar runt 145 SEK.


modebloggar.me

, Kl. 12:17 |
www.modebloggar.me
 
Klicka ^^^^


www.blogwalk.se

, Kl. 12:11 |
Check it in!


Off-shoulders

, Kl. 23:09 |
Tycker att offshoulders toppar är så galet snyggt, också kallat singoallatopp. Alla på det fula collaget jag gjorde är ifrån ginatricot och vill ha alla, och de flesta finns i massa färger och flera mönster också. Vill gärna ha speciellt en sån med längre armar fast i vit. Willow topp är ju så galet snygg också. Men detta var bara lite snygga sommartoppar ifrån Gina. Kram!


Hungerspelen

, Kl. 18:59 |
Hej, idag har jag varit på café i båthamnen, fick hjälpa till att passa barn där så de inte skulle ramla i vattnet. :) För en stund sen så åkte jag och min syster vår eka, eller ja hon rodde den hem och jag åkte med för den stog i hamnen.
 
Som ni kanske såg i mitt förra inlägg så hatar jag att läsa böcker, gillar tidningar mycket mer. Men igår började jag faktiskt läsa en bok, en galet tjock bok och det är Hungerspelen trilogin. Har sett första filmen, borde se andra snart också och tycker att filmen är bra så ja, fick boken i julklapp förra året.
 
Ha det bra!
Ps, kommentera gärna bloggtips, ska försöka lägga upp dagens outfit så ofta jag kan, så skriv inte det, ds.


12 saker om mig

, Kl. 14:59 |
Jag älskar verkligen mode. Jag har åkt flygplan ca 22 gånger. Jag älskar band, One Direction, 5sos, Little Mix m.fl. Jag vill såå gärna ha en pennyboard. På instagram heter jag aannaidas, har även en privat. Jag hatar att läsa böcker. Jag tycker om att fota med min systemkamera. Jag heter Anna-Ida och är 14 år gammal. Jag dansade streetdance förra läsåret. Jag prenumererar på VeckoRevyn. Jag har haft ca 10 bloggar och de flesta finns kvar. Mina absoluta favoritbloggar är Kenzas, Fokis och Nellie Berntssons.